Välkommen till min blogg!

josefinHej och varmt välkommen till min blogg! Jag heter Josefin Byssegårda och det här är en blogg om och av mig. Jag tänker att det ska bli som en dokumentation av mina tankar, mina intressen och helt enkelt vad som händer i mitt liv. Som en dagbok ungefär, fast i bloggform och inte privat. Det här är alltså inte en blogg om något speciellt utan om allt möjligt. Här har jag friheten att dela med mig av sådant som jag tycker är roligt, viktigt och intressant, och det kommer förmodligen att bli en salig blandning av olika ämnen och om saker.

En som ni kommer att få höra mycket om här i bloggen är min hund Milo. Han är en jack russell terrier som stal mitt hjärta första gången jag såg honom, och kärleken är lika stor än idag. Min sambo Mikael skämtar ibland om att jag tycker mer om Milo än om honom, men jag hävdar bestämt att de kommer på delad första plats! Kärleken till ett djur och en människa går ju inte direkt att jämföra, men hunden är verkligen människans bästa vän. Det finns ett skämt som lyder någonting i stil med att man ska låsa in sin partner och sin hund i bakluckan en timme och se vem som är glad att se en när man öppnar, och det ligger ju faktiskt något i det. En hund blir glad att se en även om man bara har varit ute med soporna i tre minuter.

Det är den där ovillkorliga kärleken som gör hundar så speciella, och oftast trivs jag mycket bättre i hundars sällskap än med andra människor. Min kära Mikael är undantaget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *