Om Josefins blogg

Hej hopp! Jag heter Josefin Byssegårda och det här är min blogg. Här skriver jag om allt mellan himmel och jord skulle man kunna säga, för i den här bloggen finns det inte något speciellt ämne. Den handlar om allt möjligt och lite till, men mest om mig själv och saker som händer i mitt liv förstås eftersom det är jag som skriver. En stor del av mitt liv är min hund Milo som är en jack russell terrier. Han är min bästa vän här på jorden och vi är nästan alltid tillsammans, förutom när jag jobbar och han är på hunddagis. Milo tycker nästan att allt är roligt (utom åska och fyrverkerier) och man blir glad bara av att titta på de pigga ögonen och den viftande svansen!

Mina aktiviteter med Milo består av massor av mys i soffan, långa promenader och lek och bus i alla dess former. Ibland tränar vi lite också när andan faller på, och det vi gillar bäst är rallylydnad som vi faktiskt också har tävlat lite i. Man kan väl säga att hundar är ett av mina intressen, men Milo räknas å andra sidan mer som en vän och familjemedlem snarare än ett intresse. När det gäller övriga intressen så är jag en obotlig film- och serienörd som gillar att handarbeta, läsa böcker, baka och som försöker träna regelbundet fast mest lyckas göra det sporadiskt – förutom mina dagliga promenader med Milo då, men de räknas väl knappt som träning. Jag gillar också musik och brukar sjunga duschen och spela lite gitarr i hemmets lugna vrå.

Som ni hör så roar jag mig med en hel del och därför blir det också en salig blandning av ämnen att skriva om här i bloggen. En annan som dyker upp lite då och då i mina inlägg är min sambo Mikael. Vi bor i ett litet hus vid skogens slut skulle man kunna säga, och här trivs vi fantastiskt bra. Det är egentligen en sommarstuga vi bor i, men vi håller på att renovera och bygga ut så att huset ska passa våra behov och önskemål. Renovering och inredning är med andra ord också ett återkommande ämne i bloggen.

Vill ni komma i kontakt med mig så skicka ett mail.

Välkommen hit!