Hund + soffa = bäst!

För hundägare som mig så är soffan en vääääääldigt viktig plats vilket jag redan antytt lite tidigare. Milo är nämligen en hund som får vara i soffan. Många hundägare tycker ju inte att hundar ska få vistas i soffor eller sängar men sådan är definitivt inte jag. Det är tvärtom en höjdpunkt att gosa med Milo i soffan. Så nu när jag ska köpa en ny soffa så är det en väldigt viktig affär, mer viktig än för de flesta skulle jag tro.

Det är rätt så svårt för mig att välja rätt soffa, men en sak har jag bestämt mig för – det ska vara en bäddsoffa, så jag har en extra sängplats att erbjuda vid behov, utan att det tar upp en massa extra plats till vardags. Samtidigt så ska den vara precis sådär ”lagom” stor, vilket är lite svårt att förklara. Lagom skiljer sig ju från person till person. Men nog med plats för tre personer (Milo oräknad) är ungefär rätt, eller kanske fyra. Större än så blir för mycket, och mindre än så blir för trångt. En svår balansgång!

Min komis hund Jojje sitter alltid i hennes soffa!

Min komis hund Jojje sitter alltid i hennes soffa!

Jag håller för närvarande på och bestämmer mig genom att kolla igenom vad http://www.trademax.se/mobler/soffor/baddsoffor har att erbjuda. De har flera olika lovande soffor i sitt utbud och priserna ligger på rätt nivå för mig – med andra ord, billigt! Även om ju billigt när det gäller soffor fortfarande innebär ett antal tusenlappar, så jag kommer att tänka över noggrant vilken soffa det är som jag och Milo ska ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *