Är hundar klumpiga?

Stora Madame är stor.Hundar är någonting som jag inte kan tänka mig att leva utan, fast ibland kan det vara lite påfrestande. De behöver mycket uppmärksamhet och man kan inte lämna dem ensamma någon längre tid. Sådant vet ju alla ni hundägare redan och precis som jag håller ni med om att det är offer som är värt det alla dagar om året. Det kräver en del att ha hund men ger så oändligt mycket mer tillbaka. Vänner och bekanta som inte har hund kan ha svårt att förstå det där hur mycket jag än förklarar det för dem. Det tycker det är trevligt med hund, javisst. Så länge någon annan har ansvaret för dem, och det räcker med att de kan hälsa på dem då och då.

Ibland får man svar direkt
Jag kan ta ett litet exempel här. För en vecka sedan var en kompis hemma hos mig, och vi satt i vardagsrumssoffan och pratade. Hon undrade om det inte var krångligt att ha lättvälta möbler när man har hund, och om de inte välte dem ofta. Jag svarade givetvis att så var inte fallet. Hundar är inte så klumpiga och i alla fall jag hade inga som helst problem med det. Men jag gjorde upp räkningen utan Milo, som helt prompt ville fram och hälsa på min kompis just då – och välte lampan på soffbordet. Krasch, och så var den lampans saga all. Ja ja, det måste väl hända förr eller senare…

Nu är jag inte arg på Milo, som ju bara ville vara social och hälsa lite på min kompis, men den rackaren kunde väl ha valt ett bättre tillfälle. Nu tror ju hon att hundar är klumpiga saker som har sönder lampor titt som tätt. Jaja, den gamla lampan var ju ändå rätt ful, så det blev ett utmärkt tillfälle att skaffa en snygg bordslampa. Den här gången blev det en lite tåligare lampa, som tål att vältas och inte går sönder bara för att Milo vill vara lite social, en Stora Madame från www.chilli.se. Billig är den också, ifall nu Milo skulle vilja bevisa att den här lampan minsann går sönder om den ramlar i golvet den också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *